Pentru ca este o perioada in care toata lumea isi declara dragostea, ne-am gandit si noi sa facem o declaratie de dragoste de Valentine’s Day! Este adevarat, WE GOT LOVE FOR THE VIBEZ FAMILY. Asta inseamna ca ii iubim pe toti cei ce vin miercuri de miercuri la Blazing Vibez, pe cei ce se distreaza pe muzica reggae pana dimineata si pe cei care au facut ca party-ul asta sa existe.

Si pentru ca atunci cand iubesti pe cineva faci orice astfel incat acea persoana sa se simta bine, noi vom face miercuri, 15 februarie tot ce ne sta in putinta ca toata lumea sa se simta bine! Chesarion si Ras T vin cu seturi fresh, Goblinii vin cu shot-uri si 100 de vouchere de consumatie si voi veniti cu atmosfera. Party-ul incepe la ora 22.00 si intrarea este libera.

Pentru detalii legate de ofertele si concursurile valabile la urmatoarea editie a party-ului, vizitati pagina oficiala de facebook a evenimentului sau pagina oficiala de Facebook a Jah Army. Pentru rezervari nu ezitati sa ne contactati fie la numerele de telefon 0754637133 sau 0756481238, fie pe e-mail la [email protected]