urban groove sez 4 ep 1

Pe data de 17 martie, Brugner pregătește cel de-al patrulea sezon alături de Urban Groove, unde după o pauză de patru ani anunțăm primii invitați ai emisiunii și anume Haarp Cord.

Ca un scurt istoric ce începea prin 2005, Urban Groove este o emisiune ce și-a lăsat amprenta în hip hop-ul românesc, alături de Brugner care lua primul interviu pe ecranele postului de televiziune TV K-Lumea. Emisiunea a fost difuzată timp de șase luni, ca mai apoi în anul 2007 să se mute pe un alt post de televiziune, U Tv. La începutul anului 2009, Urban Groove se stinge de pe micile ecrane, iar emisiunea nu mai este difuzată. Urban Groove continuă să apară în mediul online alături de Green Channel, într-un format nou alături de emisiunea ”În altă frecvență”, ce este moderată de raku.

Prima emisiune Urban Groove nu va fi difuzată pe vreun post de televiziune, aceasta mutându-se în mediul online. Structura rămâne aceeași, interviurile fiind realizate de Brugner, plus clasicele live-uri ce nu aveau cum să lipsească.

După cum am precizat și mai sus, prima trupa ce-și va avea locul în emisiune este Haarp Cord. Trupa ce a lansat în luna noiembrie a anului 2013 albumul intitulat ”Ziua I”, ce cuprinde un număr de 15 piese, iar printre colaboratori regăsindu-i pe Karie, Makru, Shole, Bibanu MixXL, Rashid și Johnny King.