Ultimatum pentru Arta continua „traditia”, iar pe data de 1 aprilie va avea loc concursul in care orice artist aflat la inceput de drum va avea sansa sa se remarce. Va fi o editie plina de invitati, Cedry2k, Pacha Man, Aforic, Brugner, Ad Litteram, Praetor, Lu-k Beats, Makru si multi altii. Astazi va prezentam un mic promo in care Brugner va invita la concurs, cu siguranta nu veti regreta nimic.

Nu uitati ca tot in data de 1 aprilie, va avea loc si lansarea albumului „Lumi diferite„, semnat Cenzurah, asadar inca un motiv in plus sa fiti prezenti Silver Church.

Pentru iubitorii muzicii Hip Hop, luna aprilie vine cu o noua editie a deja cunoscutului concurs national, „Ultimatum pentru Artă”. Inca din 2005, anul de debut, Ultimatum pentru Artă continuă să promoveze artişti din scena underground, oferindu-le ocazia de a se face auziţi si cunoscuti publicul larg. Ajuns la editia cu numarul 10, concursul este organizat de Unic Production, si pune la bataie premii in valoare de 3.000 de euro. Concursul va avea loc pe data de 1 aprilie 2012, si se va desfasura in The Silver Church Arena (strada Plevnei nr.61).

Juriul va fi format din: Cedry2k, Pacha Man, Dragonu, Brugner, Subsemnatu si Flou Rege.

IMAGINE : MG WHITE (Unic Prod.)
MONTAJ : LU-K BEATS (Unic Prod.)
INSTRUMENTAL : ARGATU BEATS

http://www.unicproduction.ro/upa