Profile pic Street Heroes @ Electric Castle

Suntem în locul perfect pentru Go Skateboarding Day! Un super setup de skate, bmx și role instalat pe domeniul Castelului Banffy de lângă Cluj-Napoca, 4 scene de muzică și atmosferă de festival. Să înceapă sărbătoarea!

De pe 21 până pe 23 iunie, burn își mută brigada de rideri la festivalul Electric Castle, într-un spot de cultură urbană marca Street Heroes, pentru trei zile de skate, bmx, role și graffiti.

Programul celor 3 zile de  concursuri conține free-session-uri de skate, bmx, rollerblading și concursuri zilnice cu premii pentru best tricks, best lines și best riders. Ziua de dat se deschide în jurul orei 12:00 și, până seara târziu, skatepark-ul își așteaptă riderii și publicul.

Cum se lasă noaptea, scenele Electric Castle vor zgudui domeniul. Vinovați vor fi Morcheeba, Pendullum (DJ Set), Feed Me (DJ Set), James Zabiela, Dope D.O.D, Telepopmusik, Dub Pistols, Wankelmut, Stanton Warriors, dar și CTC, Șuie Paparude, ROA, Gojira și Planet H, Silent Strike, the Model și mulți alții.

Tot la primul festival al Clujului, burn lansează Academia Street Heroes, un fel de „școală de coolness”. Mentorii Academiei sunt eroii multi-decorați ai străzii – 3 invitați-surpriză care vor preda noțiuni de bază în graffiti, plus lecții de skate sau bmx predate de riderii burn.

Ajuns la al patrulea an de existență, Street Heroes este un eveniment creat și prezentat de Ollie Gang Shop și susținut de burn. E prima oară când fenomenul iese din București.