C.I.A. @ Kulturhaus (22)

Una dintre cele mai ascultate piese semnate C.I.A. este cu siguranţă „Unde e ea„, care a depăşit pe youtube 9.000.000 de vizualizări. Astăzi, C.I.A. lansează „Undeya„, varianta raggae a piesei originale, care va fi inclusă pe viitorul material al trupei, ce va fi definitivat pe parcursul acestui an, mai exact în toamnă.

Povestea ei e cam asa: in urma cu peste 2 ani si jumatate, prima varianta a piesei fusese gandita in aceasta directie. Ulterior am lucrat-o cu Serban Cazan la HaHaHa Production si am adus-o in forma in care a iesit. Cum Phila nu a fost pe varianta originala si a venit de curand cu o strofa fresh, am apelat la prietenul nostru Ion Ilicevici pentru chitari si bass ca sa transformam „Unde e ea” in „Undeya (reggae remix)”. Noua ne plac mult ambele variante si credem ca pot coexista, fiecare pe filmul ei. Luati-o ca pe un cadou si ca pe un „multumesc” pentru popularitatea de care beneficiaza piesa originala. Piesa va fi inclusa pe materialul nostru urmator ce va fi lansat in toamna 2013, material despre care veti afla mai multe la momentul potrivit.

In ceea ce priveste albumul „Universal”, promovarea lui continua si vom mai extrage cel putin un single cu videoclip in perioada urmatoare.