A doua saptamana de mixtape oferit de Cabron tocmai a sosit. Artistul va pune la dispozitie cel de al treilea material al sau „N-ai fost acolo sa ma stii„, ce este realizata pe instrumentalul „Scarface – Homies and Thugs„. Mai multe detalii vei afla citind articolul de mai jos realizat de Cabron, pe site-ul sau.

Noroc. E miercuri 16 februarie, adica a doua saptamana de mixtape.. (pentru cine e prima data pe aici si nu stie despre ce e vorba il invit sa citeasca primul articol despre ” ONtheAIR MIXTAPE „). Ei bine tin sa va multumesc pentru downloadurile facute intr-un numar neasteptat de mare (am noroc ca sunt in colaborare cu un site de upload/download puternic cum este NUKESHARE.com altfel cadea de la prima ora :)) ) si pentru cele 23.000 de vizualizari pe canalul meu oficial de YouTube, CabronOficialTV . Multumesc si site-urilor de monden si de rapp care au scris despre proiectul asta si prietenilor de pe Facebook, care au dat share, like si comenturi. Azi vin cu piesa numarul 3 .. se cheama „N-ai fost acolo sa ma stii” si este facuta pe instrumentalul lui Scarface – Homies and Thugs. Numele l-am modificat putin fatza de cel care este scris in ARTWORK . Sper sa va placa si sa va trezeasca tot atat de mare interes pentru piesa de saptamana viitoare ca acela pe care l-ati avut si pentru asta de acum . Pentru DOWNLOAD va invit sa dati click AICI si sa apasati FREE DOWNLOAD. Pentru lenesii care nu au chef si spor sa downloadeze acum .. trimit invitatia de a da un simplu play AICI (in cazul in care vreti sa scrieti vreun comentariu) sau in fereastra de YouTube de mai jos (in cazul in care vreti doar sa ascultati). AUDITIE PLACUTA… pana saptamana viitoare… cand o sa va indemn sa STATI CHILL pe instrumentalul lu’ SNOOP DOGG – LAY LOW ales dintre numeroasele voastre propuneri.

PS: Contul meu de Facebook „Cabron Omul” a atins numarul de 5000 de prieteni + inca vreo 800 care sunt in pending pentru ca nu pot sa mai dau accept la add-uri fiind la limita admisa de FB. Astfel ca .. mi-am facut FANPAGE si va astept sa imi dai LIKE pe Facebook , aici o sa gasiti toate noutatile legate de mine, scrise de mine personal. Va multumesc :)

DOWNLOAD