Video-Box

Cu o activitate încă din anul 2010, șase milioane de abonați și milioane de vizualizări, Epic Rap Battles of History se ocupă de realizarea unor „battle”-uri fictive dintre diverse personalități ale istoriei. John Lennon vs. Bill O Riley, Skrillex vs. Mozart sau Nikola Tesla vs. Thomas Edison sunt doar cateva exemple dintre numeroasele episoade pe care le puteți urmării acolo.

Peter Shukoff (a.k.a Nice Peter) împreuna cu Lloyd Ahlquist (a.k.a EpicLLOYD) se ocupă de acest proiect. La început, doar cei doi luau parte la portretizarea personalităților din filmările lor, dat fiind faptul că, în perioada aceea, episoadele luau naștere cu ajutorul unui buget de doar 50 de dolari. Odată cu pornirea pe drumul succesului, aceștia au început să invite nume precum Snoop Dogg și Timothy DeLaGhetto pentru a ajuta la realizarea proiectului lor.

În prezent, canalul acesta de YouTube se bucură de două sezoane realizate și de patru nominalizări câștigate la Streamy Awards (organizație care se ocupă de onorarea filmărilor online reușite). Pentru cei interesați, un al treilea sezon va fi lansat incepând cu toamna aceasta.

Mai jos puteți viziona cele două sezoane cu battle-urile de pe canal: