CanibusCanibus – MC catalogat de The Source ca fiind al 44-lea în „Top 50 Lyricists of All Time” a lansat o nouă piesă intitulată „Matte BLK Rapana”, care este un extras de pe viitorul său material.

„Matte BLK Rapana” este cea de-a treia piesă de pe viitorul album al artistului iar de producția acesteia s-a ocupat Bronze Nazareth.

După ce anul trecut a lansat albumul „Fait Accompli”, prin intermediul aceluiași label, și anume RBC Records, Canibus vine cu o continuare a acestuia – „Time Flys, Life Dies… Phoenix Rise”. Cel din urmă este al 16-lea album solo al MC-ului jamaican și conține același număr de piese ca și „Fait Accompli”, adică 17.

De producția acestuia s-a ocupat Bronze Nazareth – afiliatul trupei Wu Tang Clan, iar ceilalți artiști cu care Canibus a ales să colaboreze sunt Raekwon, care de curând a lansat F.I.L.A, Kurupt, Pete Rock, Killah Priest, Craig G și Dizaster.

„Time Flys, Life Dies… Phoenix Rise” poate fi pre-comandat de pe iTunes, iar dacă „Fait Accompli” a lăsat o urmă de nemulțumire în rândurile ascultătorilor, sperăm ca acesta să surprindă.

Audiție plăcută!