Aseara a avut loc lansarea albumului „Temnita Luminii” lui Sisu. Printre multii invitati, am avut placerea de a-l cunoaste pe Cannon.

Venit la concert impreuna cu FreakaDaDisk de la Parazitii (in calitate de regizor si cameraman), cei doi au filmat pentru una din cele doua piese ce vor beneficia de videoclip. Supriza serii a fost chiar Cannon, avand placerea de a urca pe scena si de a canta in deschiderea concertului, piesa Basta. Toti au fost surprinsi de prestatia tanarului artist si de prezenta acestuia pe scena, nefiind invitat oficial al concertului.

Cannon va reveni cu un teaser la clipul ce va fi lansat in aproximativ o luna, si cu niste poze de la filmari. Intreaga echipa va fi onorata sa va tina la curent cu noutati privind lansarea video clipurilor si a viitoarelor colaborari ale acestuia.

Prin intermediul nostru, Cannon ii multumeste lui Sisu pentru ca i-a oferit ocazia de a interpreta o piesa in deschiderea concertului, si tuturor fanilor si publicului care au oferit un feedback neasteptat de bun.

Cannon, este un tanar artist care promite foarte multe, este un artist care a iesit de multe ori in evidenta cu o voce placuta, si o prestatie live unica. Merita sustinut si ascultat! Mai jos aveti piesa care a fost cantata in deschidere la lansarea albumului „Temnita Luminii”.