Capeliy

Obiektiv Music România și BlackSheepSound.ro aduc astăzi în prim plan o piesă de colecție. Scoatem din arhivă melodia „Repede trece timpul” interpretată de Capeliy și Jazza. Aceasta a fost înregistrată în anul 2010, în studioul Omega Sound. Tema abordată de cei doi artiști este lupta omului cu trecerea ireversibilă a timpului. Producția instrumentalului a fost realizată de Jazza și Gabi Mitran, cel din urmă asigurând și mix-ul și master-ul. Deși piesa a fost scrisă și înregistrată pentru primul album Jazza,  din păcate nu a mai văzut lumina zilei deoarece artistul s-a retras de pe scena muzicală.

Pentru cei ce nu dețin foarte multe informații despre Capeliy, vă oferim „declarația” sa la întrebarea ”Cine e Capeliy, de când se ocupă cu muzica sau ce are de gând în acest domeniu?”:

Este născut în Pitești, a trăit în Târgoviște unde a și copilărit până la terminarea liceului. Cu muzica a început în 2000 formând o formație de hip hop numită Inedit cu un tip pe nume Cristi Clipea. Desigur au fost ajutați și sprijiniți de Florin Petrescu (Axinte de la Pro Tv). În 2002, Capeliy s a hotărât să lucreze singur pentru a-și descoperi singur calitățile muzicale fără sprijinul cuiva. Tot în 2002 a avut primul lui concert la Sala Palatului din Târgoviște alături de trupele Anonim, Griffo, Șarpe, etc., unde au fost peste 500 de fani. A fost un show pe cinste!
Din cauza problemelor familiare, a renunțat la muzică, trecând printr o perioadă foarte grea.
În 2008, în București, unde locuiește în prezent, a inchieiat un contract cu labelul Obiektiv Music, fiind alături de Tonik Obiektiv, Jazza, Kannabis, Dovada 33, unde au concertat împreună în București. Capeliy are colaborări cu Kannabis, Jazza, Tonik Obiektiv, Arssura, Carmool, Emma.

Ascultă în cele ce urmează „Repede trece timpul”. Audiție plăcută!