78031_690857130965467_2094533045_o

Ascultă ce spun știu această vorbă de la un bătrân
Zicea că practica devine profesorul cel mai bun.
Și toate se rezumă la final în câteva cuvinte, pilde
Iar fraierii cad fiindcă nu se pot prinde

Ca întotdeauna, Nimeni Altu’ reușește prin muzica pe care ne-o oferă nouă, ascultătorilor, sa ne transpună într-un film ce cu greu poate fi descris în cuvinte. Altele, în afară de cele atât de bine potrivite de artist în versurile sale, sunt de prisos. Cu atât mai mult cu cât ele se completează perfect cu muzica produsă de SAGACE. Să revenim, însă, la subiect, pentru că aceste lucruri nu reprezintă nicio noutate pentru ascultătorii artiștilor mai sus menționați.

Cred că toți fanii acestor artiști au așteptat la fel de mult ca și mine anunțarea acestui eveniment. A venit în sfârșit acest moment. Au mai rămas numai câteva zile până la lansare, iar răbdarea noastră se cam termină. Pe 13 martie, în Club EDEN, SAGACE & Nimeni Altu’ oferă publicului concertul de lansare al albumului „Pilde”. Cu această ocazie, Blacksheepsound vine din nou cu o veste bună pentru voi. Ne-am gândit să vă salvăm banii de bilet (20 lei) și să vă oferim două invitații simple pentru acest eveniment. Iată ce trebuie să faci pentru a participa la acest concurs:

1. Distribui acest articol pe pagina ta de Facebook.

2. Ne spui într-un comentariu la acest articol care este piesa ta preferată de pe albumul „Pilde”, semnat SAGACE & Nimeni Altu’.

Concursul se va încheia pe data de 12 martie, ora 22.00, când vom anunța numele celor doi câștigători. Aceștia vor fi aleși prin tragere la sorți.

Cam așa arată rezumatul evenimentului:

  • Lansare SAGACE & Nimeni Altu’ – Pilde
  • Locație: Club EDEN
  • Dată: Joi, 13.03.2014, ora 21.00
  • Invitat: Andu Toader (tobe)
  • Un eveniment susținut de Junky SIZE Events

Pagina evenimentului pe Facebook

Blacksheepsound vă urează succes!

Update: Cei doi câștigători sunt: Luțu Claudio și Barbu Alexandru.