NCTKIată că cel de-al patrulea concurs organizat de producătorul român NCTK a luat sfârșit! După o luptă „aprigă” în care rimele bine gândite au fost armele, s-a anunțat câștigătorul!

MC Contest-ul cu numărul patru s-a desfășurat în două etape – o „selecție” a celor care l-au impresionat pe Nucri, și finala – etapa decisivă în urma căreia acesta a ales cine este cel care va beneficia de premiul oferit de el.

Ei bine, dintre cei zece finaliști, Oliniutza s-a dovedit a fi vrednic de a câștiga acest concurs, premiul său constând într-o piesă produsă integral de către NCTK (beat/ mix/ master), și se pare că NCTK nu a mers pe principiul „câștigătorul ia totul”, hotărând să facă un clasament.

Ei bine, Vlad Flueraru este cel care s-a plasat pe locul II și va beneficia de un beat produs de către Nucri plus cut-uri de la DJ Sfera, iar pe locul III și IV s-au plasat VladONE și T4, care vor primi câte un beat produs de NCTK.

Aceste concursuri sunt binevenite, fiindcă oferă tinerilor MC-ii șansa de a se afirma, iar nouă – posibilitatea de a cunoaște noi voci care merită atenția noastră. Desigur, în acest fel s-au făcut auzite în rândurile ascultătorilor și beat-urile lui Nucri, care cu siguranță au fost îndrăgite de aceștia.

Așadar, îi felicităm pe cei patru finaliști, dar și pe NCTK, fiindcă a continuat seria de concursuri!

În altă ordine de idei, pe 18 iunie, în Timișoara îl veți putea vedea pe NCTK la concertul de improvizație „Cuvânt și Sunet” – un eveniment ce constă în aducerea laolaltă a „cuvântului„ (rap) și „sunetului” (jazz, soul, funk și stilurile înrudite) într-un stil modern de manifestare artistică spontană. Evenimentul poate fi găsit aici.

În final, vă invit să audiați piesa câștigătorului!