12 Noutăţi cĂutând epoch

Kefren a lansat materialul „Ultima dinastie” in mediul onlineKefren a lansat materialul „Ultima dinastie” in mediul online

Kefren

 Puțin cunoscutul MC, Kefren, a lansat astăzi, 8 mai, albumul „Ultima dinastie”. Albumul, apărut în mediul online, conține 12 piese și colaborări cu artiști mai mult sau mai puțin cunoscuți din scena underground românească.
 Pe materialul apar colaborări cu DJ Core, C.o.D

Retrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSound

 După cum v-am obișnuit de câteva luni bune, ziua de întâi a fiecărei luni, reprezintă pentru site-ul nostru momentul în care ne analizăm activitatea lunii care tocmai s-a încheiat.

Promovare: Epoch – Brainscan (Lyric Video)Promovare: Epoch – Brainscan (Lyric Video)

 Numele artistului alături de care continuăm seria promovărilor este Epoch. Acesta nu ar trebui să vă fie străin, deoarece nu a fost întâlnit doar o dată în cadrul acestei secțiuni a site-ului nostru.

Retrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a doua lună calendaristică a anului 2016 s-a sfârșit, însă, a lăsat în urmă lucruri ce au marcat activitatea site-ului nostru, lucruri pe care ni le vom reaminti astăzi, prin intermediul acestei retrospective.

Promovare: Epoch – Film prostPromovare: Epoch – Film prost

 Astăzi, în cadrul secțiunii de promovări a site-ului BlackSheepSound îl avem pe Epoch, care revine în atenția noastră cu o nouă piesă.

Retrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSound

  Și de această dată întâmpinăm noua lună calendaristică cu rezumatul celei de care este precedată. La fel ca de obicei, conținutul pe care vi l-am oferit a fost reprezentat de noi piese, videoclipuri, evenimente, și nu numai.

Promovare: Epoch – Freestyle pe „Karma”Promovare: Epoch – Freestyle pe „Karma”

  Seria promovărilor continuă alături de Epoch, al cărui nume nu apare pentru prima oară în cadrul acestei secțiuni, drept pentru care vă invit să audiați și restul pieselor sale care s-au bucurat de promovare pe site-ul nostru.

Promovare: Epoch – MidasPromovare: Epoch – Midas

Continuăm seria promovărilor alături de Epoch – un tânăr MC și beatmaker din Bacău, pe care vi l-am prezentat și în câteva articole anterioare, cu ocazia lansării a două piese ce pot fi ascultate aici, și aici.

Retrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSound

 A mai trecut o lună și așa cum v-am obișnuit, a venit timpul să vă aduc aminte ce anume s-a întâmplat în hip hop, în luna precedentă.

Promovare: Epoch & K-Spirit – NightshadePromovare: Epoch & K-Spirit – Nightshade

Continuăm seria promovărilor alături de doi tineri talentați din Bacău, pe care vi i-am prezentat anterior, cu ocazia lansării altor piese.

Promovare: Epoch – NasolplmPromovare: Epoch – Nasolplm

Astăzi am plăcerea să vi-l prezint pe Epoch, pe care la fel ca pe K-Spirit (MC despre care v-am vorbit într-un articol anterior), l-am zărit în timpul unui concert de rap din Bacău.

Clinciu urmează să lanseze un nou proiect în hip-hop-ul românesc!Clinciu urmează să lanseze un nou proiect în hip-hop-ul românesc!

Îl știți pe Clinciu? Dacă nu, vă spun eu câte ceva despre el: Este din Brăila, producător în undergroundul românesc și deținător al proiectului Frecvențe Subterane.