26 Noutăţi cĂutând vertigo

Hardcore Hooligans – Istoria ultimilor doi ani și ce va însemna de acum înainteHardcore Hooligans – Istoria ultimilor doi ani și ce va însemna de acum înainte

 Pe data de 27 ianuarie se împlinesc doi ani de la lansarea editorialului intitulat „Renașterea mișcării hip hop sub conceptul Hardcore Hooligans”, unde am avut plăcerea să vă relatez, atât însemnătatea, cât și istoria nașterii acestui proiect.

Retrospectivă: Martie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Martie 2015 @ BlackSheepSound

 Luna martie a adus mai multe vești bune pentru hip-hop-ul din țara noastră decât semne de primăvară, dar pe mine mă mulțumesc toate aceste lucruri. De fapt, această lună ne-a adus informații pozitive despre hip-hop-ul din întreaga lume.

Află mai multe detalii despre cea de-a 7-a sesiune de Hardcore Hooligans!Află mai multe detalii despre cea de-a 7-a sesiune de Hardcore Hooligans!

Constanța știe deja despre ce este vorba în momentul în care spun că Hardcore Hooligans organizează o nouă sesiune.

Psihotrop, Ferat și Bugales părăsesc Vertigo!Psihotrop, Ferat și Bugales părăsesc Vertigo!

Dacă ați fost pe fază și ați accesat ultimul articol despre băieții de la Vertio, în care vă prezentam atât noul cypher alături de DJ SCS, cât și problema care a apărut între membri trupei, atunci știți despre ceea ce urmează să vorbesc.

Cypher Vertigo feat. DJ SCSCypher Vertigo feat. DJ SCS

Se pare că băieții de la Vertigo au lansat pe Youtube încă un cypher, de această dată alături de DJ SCS. Pe bucată apar Psihotrop, Ferat, Bugales și Hunter, iar de instrumental s-a ocupat Cutty.

Filmările din cadrul celei de a patra ediții de Hardcore Hooligans sunt disponibile pe Youtube!Filmările din cadrul celei de a patra ediții de Hardcore Hooligans sunt disponibile pe Youtube!

Pe data de 30 ianuarie a acestui an conceptul constănțean adus asupra hip-hop-ului și anume Hardcore Hooligans a ajuns la finala celei de a patra ediții, împlinind astfel și doi ani de activitate pe teritoriul Dobrogei.

Samurai urmează să lanseze „Terapia” la București!Samurai urmează să lanseze „Terapia” la București!

Continuăm seria veștilor bune din hip-hop-ul românesc și vă anunțăm că Samurai urmează să lanseze „Terapia” la București! Evenimentul va avea loc pe data de 8 Martie a acestui an în clubul bucureștean Colectiv.

Promovare: Hunter – UmbraPromovare: Hunter – Umbra

Dacă sunteți din Constanța cu siguranță ați auzit de Hunter. Dacă nu știți despre cine vorbesc, țin să vă informez de faptul că este membru al trupei Vertigo, alături de Psihotrop, Ferat și Bugales.

Hardcore Hooligans lansează filmările cu invitații din cadrul finalei!Hardcore Hooligans lansează filmările cu invitații din cadrul finalei!

Dacă nu știați deja, pe data de 30 ianuarie a acestui an, în clubul constănțean Heaven’s Hell a avut loc finala celei de a patra ediții de Hardcore Hooligans, unde s-au determinat campionii județeni ai competiției de BODD și beatbox, adică Psihotrop și Rabbid.

raku feat. Style Da Kid – a Casablancaraku feat. Style Da Kid – a Casablanca

După cum ne-a obișnuit, raku continuă să lanseze pe canalul său oficial de Youtube piese ce se regăsesc pe vechile sale materiale.

Gun Fu amână concertul de la Constanța până în luna martie!Gun Fu amână concertul de la Constanța până în luna martie!

După cum v-am anunțat, băieții de la Gun Fu, alături de Faust și de SMK, urmau să susțină un concert în clubul constănțean Heaven’s Hell, pe data de 27 februarie a acestui an. Din păcate, evenimentul a fost amânat până în luna martie a acestui an, fără alte detalii.

Concert: Gun Fu, Faust, SMK + invitaţi speciali @ Consţanta – 27.02.2015Concert: Gun Fu, Faust, SMK + invitaţi speciali @ Consţanta – 27.02.2015

Deşi luna februarie nu a început încă, se anunţă un concert de neratat la sfarşitul lunii. Concertul va avea loc in Constanţa la Heaven’s Hell şi va fi susţinut de SMK, Faust, Gun Fu şi alţi invitaţi speciali. În deschidere va canta Vertigo.

Premieră: OnaSis – Hooligans Beat-tape Vol. 3Premieră: OnaSis – Hooligans Beat-tape Vol. 3

Direct din subteranul dobrogean, Hardcore Hooligans revine cu cel de-al treilea volum al proiectului intitulat „Hooligans Beat-tape”, ce este lansat în premieră pe BlackSheepSound și ce îl are de această dată ca invitat pe OnaSis, un tânăr producător constănțean, a cărei mostră de..

Raphunt Cypher Sesiunea #1 – D.Blaze, Ciochi, Kharma, Hunter, SlamRaphunt Cypher Sesiunea #1 – D.Blaze, Ciochi, Kharma, Hunter, Slam

Continuăm cu mișcarea de la Constanța și vă prezentăm un nou proiect ce se intitulează ”Raphunt Cypher”, care are ca obiectiv aducerea unor MC talentați în studio. Primul episod îi are ca invitați pe D.

OnaSis – Stai jos! (Hooligans Beat-tape Vol.3)OnaSis – Stai jos! (Hooligans Beat-tape Vol.3)

După cea de-a șasea sesiune și prima pe acest an, Hardcore Hooligans revin cu volumul trei din proiectul intitulat „Hooligans Beat-tape”, ce îl are acum ca învitat pe OnaSis, un tânăr producător constănțean, ce se dovedește a avea talent în producția instrumentalelor.