600_1420826754_battle_rap

Hip hop-ul crește pe zi ce trece sub ochii noștri. Ce a fost aproape neplăcut la colțurile de stradă sau YouTube, în urmă cu câțiva ani, acum atrage privirile noastre; de la programe tv la noutățile din mass-media. Unii dintre cei mai mari și mai cunoscuți MC  care au deschis ringurile de battle, sunt Eminem și Snoop Dogg și chiar dacă au înaintat în vârstă asta nu îi împiedică să organizeze evenimente de acest gen sau să participe la acestea, dar bineînțeles, lista poate continua lejer.

Noi suntem aici pentru a te ține la curent cu tot ce se întâmplă în battle și nu numai. Este o ocazie bună de a te alătura și tu culturii. Continuă să citești și vei afla cum Dizaster a fost abordat pentru un „meci de box” cu Math Hoffa și un battle cu Daylyt.

Eurgh vs John John Da Don – Acest battle oferit de Don’t Flop, a fost evenimentul principal, primul al Statelor Unite ale Americii.

Cortez vs Arcane – Doi veterani din New York și Canada, merg cap la cap în King of the Dot (KOTD).

Chilla Jones vs Cee Major – MC Chilla Jones zboară din Marea Britanie pentru a câștiga marea finală.

Rone vs The Kid – În a patra luptă a sa, a săptămânii, Rone coboară din Australia pentru a se lupta cu The Kid.

Uno Lavoz vs Young X – Această bătălie unilaterală de la URL Summer Madness 4: Warm Up, atrage o mulțime de laude pentru Uno Lavoz.

Soul vs Unanymous – Tony D nu a putut să se prezinte la battle-ul cu Unanymous, dar a sărit în ajutor Soul care este pregătit pentru orice.

Ill Will vs X-Factor – Doi MC din Michigan ajung în evenimentul BBG’s Power din Detroit.

Urmărește BlackSheepSound și pe pagina noastră de facebook pentru mai multe noutăți!

Sursă: Hot News Hip Hop