10728701_712814688766085_2135688515_n

După o lungă perioadă de pauză Cedry2k revine în atenția noastră cu noul său material ”Sfinții Închisorilor” ce beneficiază de șase piese printre care colaborări cu Tudor Sișu, Radu Gyr și nu în ultimul rând Connect-R care apare pe două dintre acestea.

Tracklist:

1. Apocalipsa verbală
2. Sfinţii închisorilor
3. Modele (cu Tudor Sişu şi Connect-R)
4. Vipere
5. Când (cu Connect-R)
6. Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane! (de Radu Gyr)

Pentru prima vizualizare a tracklist-ului ca ascultător a fiecărui album semnat Cedry2k și având în vedere colaborările pe care le-a avut artistul până în prezent, am fost confuz până am realizat că acest material probabil va deschide multe minți închise privind calitățile artiștilor români care au trecut cândva prin zona hip hop-ului românesc. Connect-R este unul dintre ei, unul dintre veteranii care-au deschis porțile hip hop-ului pentru că cu toții știm trecutul său cu R.A.C.L.A. sau Veritasaga. Iar lămurind problema ”strategiei de marketing” în legătura cu retragerea lui Cedry2k de pe scena hip hop-ului românesc, acesta a declarat prin 2011 ”Nu mă las, frate, doar schimb arma.”, deci probabil armele au fost schimbate în 2014 și cam asta va fi cu Cedry2k.

Și chiar dacă apare pe YouTube nu vom publica piesele pe BlackSheepSound deoarece nu este vreun canal oficial a artistului, dar vă recomandăm achiziționarea albumului de pe shop-urile de specialitate.