Cedry2k - Romania Furata

O altă piesă care vine în întâmpinarea concertului de lansare al albumului „România Furată”, de care ne despart doar două zile, a fost lansată în această seară în mediul online.

Este vorba despre al treilea extras pe care Cedry2k îl oferă ascultătorilor săi, și anume „John McClane”. Partea de producție a piesei a fost realizată de către DJ Al*Bu, în timp ce Subsemnatu s-a ocupat de mix/master-ul acesteia.

Odată cu lansarea piesei Cedry2k a făcut următoarea știre, care îi vizează pe cei care doresc să participe la concertul de lansare al viitorului său material:

Având în vedere numărul mare de oameni anunțați pentru eveniment, (cam dublu, după aprecierile mele) raportat la capacitatea totală a clubului, am convenit, împreună cu Colectiv, sa repetăm concertul de lansare de sâmbătă, 31 octmbrie, a doua zi, duminică, 1 noiembrie. Nu știu în ce măsură voi reuși să trag concertul la indigo în cea de-a doua zi, mai ales că asta depinde în mare măsură și de aportul invitaților, dar voi încerca să fac astfel încât să nu fie diferențe mari între cele două spectacole, atât având în vedere prestația mea, cat și prezența celorlalți prieteni artiști. Ca urmare a acestei situații și a deciziei de a concerta în ambele zile, rog bucureștenii ca, în măsura posibilităților, să participe la eveniment în ziua de DUMINICĂ, 1 noiembrie, pentru a da șansa celor care vin din localități mai îndepărtate să revină acasă până la începutul săptămânii viitoare. Eu însumi, ca și ascultător, aș prefera să vin duminică, dat fiind că sigur va fi mai aerisit. Nu pot decât să mă bucur enorm, prieteni, și să vă mulțumesc pentru interesul tot mai mare pe care-l arătați față de muzica mea și a trupei mele, HAARP CORD, ne vedem sâmbătă și duminică. Doamne ajută!

Evenimentul de duminică poate fi găsit aici, iar acestea fiind zise, vă urez audiție plăcută!