Delia Matache, Cheloo si Dan Bittman au fost prezenti in emisiunea Acces Direct, prezentata de Simona Gherghe unde au discutat despre emisiunea X Factor. Aveti mai jos inregistrarea. Vizionare placuta!

Dan Bittman, Delia Matache si Cheloo vor fi juratii celui de-al doilea sezon X Factor Romania. Iar, intr-o asemenea formula, spectacolul este garantat, la fel ca si momentele picante.

Baiatul rau de la X Factor va fi, cu siguranta, Cheloo. Cunoscut pentru versurile extrem de acide, prin care a criticat atat sistemul, cat si moravurile din Romania, rapper-ul a promis ca nu va trece cu vederea abaterile muzicale de pe scena.

Chiar si in aceste conditii, Cheloo se recomanda drept un barbat timid. „Eu sunt un tip sensibil si calm. Sunt foarte timid, nu pot sa spun altceva”, a marturisit Catalin Stefan Ion.

Pentru a ajunge la intalnirea cu Delia, Cheloo si Dan Bittman, romanii trebuie, inainte de orice, sa se prezinte la auditii. Caravana X Factor a pornit vinerea trecuta in cautarea factorului X si a poposit pana acum la Craiova si Sibiu. Joi, pe 21 iunie, e randul banatenilor sa arate ca au factorul X.