Frecvente Subterane

Îl știți pe Clinciu? Dacă nu, vă spun eu câte ceva despre el: Este din Brăila, producător în undergroundul românesc și deținător al proiectului Frecvențe Subterane. Știți despre ce vorbesc căci prin intermediul acestor frecvențe, Clinciu a lansat până acum pe Youtube trei cypheruri, din trei orașe diferite: Bacău, Constanța și Brăila. În cel de la Bacău au participat artiști precum Tengu, Epoch, Menorah, Monsi, Abisu’ și K-Spirit, în timp ce la Constanța s-au prezentat Samurai, Phunk B și J Saw, ca în final, la Brăila să îi ascultăm pe InsipiD și Sub Checka.

Acum că v-am făcut o mică introducere, țin să vorbesc despre ceea ce scrie în titlul acestui articol. Clinciu urmează să lanseze un nou proiect în hip-hop-ul românesc, un site ce își propune să promoveze cele 4 elemente din hip-hop prin concept, viziune, mod de abordare, exprimare și originalitate. Vor exista trei emisiuni: Prima pe bază de cyphere, exact ca în Frecvențe Subterane, alături de cei mai apreiați MC din România, a doua pe bază de discuții libere cu artiștii, alături de freestyle-uri iar a treia în care vor fi promovați b-boy, grafferi și DJ. Clinciu ne asigură de faptul că proiectul va avea plămânii plini cu aer old school, un lucru de care are nevoie publicul român de hip-hop.

Frecvente Subterane.jpg 2

De asemenea, artistul transmite pentru BlackSheepSound că lucrează alături de o echipă formată din oameni tineri și ambițioși, pe care se bazează datorită seriozității lor. După spusele acestuia, se simte în aer faptul că treaba este pe bune și că un grup de persoane doresc să promoveze școala veche în hip-hop-ul românesc.

O să revenim cu detalii pe viitor, așa că rămâneți cu ochii pe noi! Se anunță a fi un proiect ce merită atenție.