Pe www.hiphop.md isi face aparitia o noua compilatie „Scrisori Din Subteran„, care este la volumul 2. Continutul Compilatiei e foarte divers, sunt artisti din Moldova, Romania si chiar din Jamaica. Printre invitatii compilatiei se numara: Alegoric, Smoova, Swoad, Samir, Haz, Versoo si multi altii. Mai jos ai cateva cuvinte de la Swoad de pe blogul sau:

” Stilurile sunt cite mai diverse de la o piesa la alta. Pe album e si piesa officiala de pe VideoClipul „Piatra, Foaia si Cutitul” cu Smoova, si in premiera o piesa de pe albumului Macros – Asa vreau eu care in curind va fi lansat, pe compilatie gasim productie/Mc/inregistrari  din GazdaRecords, InflamabilRec, Anto.(Romania), EticaRec, TragMusic, UrbanTape, BlackBlockRec, Beast Sounds(Romania).  s.a.Din Romania avem ocazia sa audiem Mc : Clue, Hector, Samir, Nosferatu, Zhao, Adone si Jamaica: General Sleepy. Sunt si piese mai slabute dar m-am decis ca Mc sunt la inceput si merita sustinuti. Per total chiar imi place Compilatia cum a iesit, deci a meritat efortul si organizarea.

Vor fi Cd-uri in vinzare mai intii voi stringe nr. de doritori. Daca vreai sa-l procuri luam legatura. Lasati-mi un mesaj pe blog sau mess.

PS: Ca sa sporim SdS Vol 3 de astazi dau start la primirea pieselor pe [email protected]