Vlad Dobrescu anunţă pe contul său oficial de facebook, amânarea lansării următorului său album, după ce acesta a avut câteva date aproximative de lansare. Materialul îşi va schimba şi numele, acesta se va numi „În Sfârşit”, iar până la lansarea sa, Vlad Dobrescu va pregăti câteva lansări de videoclipuri ce vor fi incluse pe material. Mai jos aveţi şi comunicatul mai detailat.

Recent s-a ivit oportunitatea sa imi realizez un vis pe care il am de cand m-am apucat de muzica, si anume sa imi deschid propriul meu studio unde sa imi pot lucra albumul astfel incat sa sune exact asa cum mi-as dori.

Pe langa asta, m-am decis ca inainte de a scoate albumul sa public cateva clipuri pentru piese care vor fi incluse pe material (primul clip a fost „Oameni ca mine”).
Consider ca asa va pot face mai atenti la fiecare piesa in parte, decat sa vi le dau pe toate 15-20, sau cate o sa fie, deodata.

De aia albumul meu intarzie sa apara si o sa mai intarzie o perioada. Imi cer scuze daca estimarile mele inexacte v-au amagit cumva, nu a fost nimic intentionat si va asigur ca asteptarea o sa merite.

Datorita amanarilor pe care le-a suferit, am hotarat ca albumul meu se va numi „In Sfarsit”.