Argatu web

ARGATU’ @ Art House Central

Sâmbătă 14 septembrie vă așteptăm la Art House Central pentru o noapte plină de bass și „underground folclor” alături de unul dintre cei mai originali artiști din România:

ARGATU’ ●

Seara va fi completată de Keeble [warm up] și Fastex din Suceava [after].

Argatu’, artist descoperit si susținut de Bean MC de la Subcarpați, e un tânăr de doar 19 ani din Fălticeni, Suceava. Primul lui album, Argatu’ (2012), a fost produs chiar de Andrei Argatu’ si poate fi descărcat gratuit de pe pagina celor de la Subcarpați: .

Argatu’, virtual:

Keeble, e un dj deja binecunoscut și prezent pe scena din Iași si nu numai. A participat la festivaluri și evenimente de calibru, precum Best Fest, Subsonic, Street Delivery, Maraton, One Love, împărțind scena cu nume grele precum Caspa, Loxy, Numa Crew, Dub Phisix, Subcarpați, Snow, VRT și multi alții.
Timp de un an de zile a fost gazda unui show lunar la radio Drums.ro.

Keeble, virtual:

Fastex, un nou jucător pe scena drum and bass din România, a avut plăcerea de a face cunoștință si de a primi sfaturi pe viitor de la câțiva artiști precum : Camo & Krooked, Drumsound & Bassline Smith, Tantrum Desire, Dj Snow. Promite seturi cu cele mai noi piese dar și cu cele vechi, seturi care nu te vor ține pe loc nici un minut!

Fastex, virtual: www.facebook.com/exo.fast