Concert caritabil Alvin merge inainte @ Bucuresti - 22.01.2017 (web cover)

 Pe data de 22 ianuarie, începând cu ora 20:00, sunteți așteptați la primul concert caritabil, intitulat „Alvin merge înainte„, eveniment ce va avea loc în Silver Church, din București.

 Lista artiștilor care s-au alăturat acestei cauze este diversificată și voluminoasă, după cum puteți vedea din afișul postat mai sus, iată numele celor care vor participa:

 TheWatcher va fi cel care va ocupa rolul de gazdă al evenimentului, iar atmosfera acestuia va fi menținută din platane de către DJ Șerbănesku. BamDighidiBam este o nouă trupă ce își va face debutul la acest eveniment, iar componența acesteia va fi o surpriză pentru cei prezenți.

 Intrarea va avea o taxă simbolică de 20 de lei, iar participanții la eveniment care doresc să ofere mai mult, sunt liberi să o facă. Banii strânși în urmă acestui eveniment vor fi redirecționați în totalitate către Alin, care are nevoie de o sumă totală de 20.000 de euro.

 Alin sau Alvin Capon, cunoscut ca Hootz pe scenă, e omul care are mereu o glumă și o vorbă bună, care te scoate din orice stare, oricât de rea ar fi. E omul care respiră hip hop și care ne-a susținut moral în toți anii aceștia. L-am întrebat de multe ori dacă are nevoie de ajutor și a spus mereu că „nu”, poate din modestie sau fiindcă n-a vrut să deranjeze pe nimeni. Adevărul e că are nevoie de noi, ca să poată să meargă din nou, așa ca noi toți.

 Pentru detalii despre povestea lui Alin și donații, accesați acest link sau vizionați cel mai recent episod al emisiunii „Rap Mobil”.

 Vă mulțumim și vă așteptăm în număr cât mai mare!