1098384_569379919784883_1836884014_n

Acest eveniment ne este oferit de către Boiler Club din orașul Cluj-Napoca și va avea loc pe 30 august. Silent Strike, Missile și Shiver se vor ocupa de întreținerea atmosferei.

Comunitatea „Prieteni pentru OVIață” are nevoie de sprijin în vederea ajutării lui Ovidiu.

Povestea sună cam așa:

Se spune că prieteniile se leagă mai mult din interes. În cazul nostru este foarte adevărat. Suntem un grup de oameni ce au legat o prietenie cu un singur interes comun: acela de a-l vedea pe prietenul nostru Ovidiu din nou sănătos! Şi un astfel de scop ne face puternici şi determinaţi .

Ovidiu Damian este un prieten cum găsești o dată la un 1.000.000, însă, din păcate, el suferă de un tip de cancer osos extrem de rar – Chordoma. Odată cu stabilirea diagnosticului în 2004 au început şi primele intervenţii medicale. Ovi a suferit 9 operaţii (5 în România, 2 în Budapesta şi 2 în Munchen), dar de fiecare dată tumora a recidivat. Ovi are acum nevoie urgentă de un alt tip de operaţie şi tratament, ce se poate face doar în Elveţia.

Sprijiniţi de Fundaţia Comunitară Cluj, am hotărât să facem tot posibilul pentru a ne ajuta prietenul. Timpul pe care viaţa i-l acordă lui Ovi este foarte scurt, de aceea până la sfârşitul lunii august 2013, suntem determinaţi să strângem suma necesară pentru intervenţia din Elveţia, adică 100.000 euro.

Pentru donații și alte informații ajutătoare, vizitați pagina de Facebook a comunității, iar pentru a vă familiariza cu povestea aceasta tragică, urmăriți blogul oficial al lui Ovidiu.

Suntem prieteni până la capăt. Suntem “Prieteni pentru OVIaţă”.