Acest eveniment este primul din seria de concerte ce se vor desfasura in cluburile din Bucuresti sub sigla Junky SIZE Events. Partenerii nostri, ii vor prezenta pe Deliric1, DOC si Vlad Dobrescu, intr-un eveniment desfasurat in Wings Club, pe data de 13 noiembrie, la ora 21:30.

In deschiderea evenimentului Junky SIZE Events i-au invitat pe The Bridge Committee, alaturi de Chill Will, care va intretine atmosfera.

Asadar, duminica, 13 noiembrie, ne intalnim in Wings Club, alaturi de Deliric1, DOC, Vlad Dobrescu, The Bridge Committee si Chill Will. Iar noi, le uram bafta celor de la Junky SIZE Events, la cat mai multe concerte organizate de ei.

Acest eveniment este primul din seria de concerte ce se vor desfasura in cluburile din Bucuresti sub sigla Junky SIZE Events.

Junky SIZE Events s-a nascut din pasiunea noastra pentru Hip-Hop si din lipsa unui brand recunoscutiîn domeniul organizarii de evenimente Hip-Hop in orasul Bucuresti. Pentru acest lucru am creat un nume, acesta este Junky SIZE Events.

Venim la pachet cu o echipa tanara, entuziasta, experienta in acest domeniu si multa pasiune.

Vorbim in primul rand ascultatorilor de Hip-Hop. Le dam toate datele despre evenimentele Junky SIZE, raspundem oricarei intrebari si avem mereu informatii noi despre scena hip hop.

Ceea ce ne diferentiaza de altii este faptul ca ne respectam publicul, stim sa-l facem sa revina si il premiem pentru increderea pe care ne-o acorda.

Deliric1, a scris si un articol pe site-ul sau despre acest eveniment, dar are o mica nedumerire, in legatura cu concertele de lansare, care aduna un numar mare de oameni, iar orice alt concert care nu are „lansare”, nu starneste interes.

Deliric1 pregateste in continuare noul sau videoclip la piesa „Linii de tramvai„, ce este in colaborare cu DOC, plus o noua colectie de tricouri pentru baieti si accesorii pentru fete. Mai multe detalii pe deliric1.ro.

Profit de aceasta ocazie sa impartasesc cu voi o mare nedumerire. Poate ma ajutati sa inteleg fenomenul mai bine (lasati un comment). In ultimul timp sunt foarte intrigat de faptul ca un concert de lansare, indiferent de artist, reuseste sa stranga un numar impresionant de oameni iar orice alt concert care nu are “lansare” in denumire starneste interesul doar unui sfet din public. Promoterii din tara au sesizat anomalia iar acum concertele, indiferent de oras, sunt denumite “concerte de lansare” chiar si dupa jumatate de an de la lansarea unui material nou. Primesc multe mesaje in care sunt intrebat: “Salut, am vazut ca veniti in orasul X, spune-mi te rog, e concert sau e lansare ca vreau sa stiu daca sa vin sau nu?”. Sincer, nu stiu ce sa raspund :)