THE FRESH - DJ PREMIER, VLAD DOBRESCU

După concertul din anul 2012 pe care DJ Premier l-a susținut alături de Bumpy Knuckles, acesta revine în București pe data de 15 noiembrie.

Concertul este organizat de către The Fresh și va avea loc în clubul TY Events Hall. Alături de DJ Premier va fi prezent și Vlad Dobrescu cu un DJ Set. Informații complete despre eveniment aveți în comunicatul de mai jos. De asemenea în finalul articolului gășiți și o filmare de la precedentul eveniment.

Pe 15 noiembrie, The Fresh îl aduce la București direct de pe Coasta de Est pe DJ Premier, cel mai mare producător de hip-hop al tuturor timpurilor.

TY Event Hall găzduiește o seară legendară alături de DJ Premier, supereroul care a făcut din Gang Starr un cult împreună cu MC Guru. Cel mai important făuritor de piese din anii ‘90, Premier învârte discurile pe degete, evocând Brooklyn-ul mai bine ca oricine prin sunetul său agresiv, disciplinat și atent cronometrat. Un maestru al producției hip-hop, Primo transformă în aur orice atinge, de la hip-hop sau funk la jazz, soul sau R&B. Din partea scenei locale, The Fresh completează seara cu Vlad Dobrescu DJ Set.

Evenimentul începe la ora 20:00, prețul unui bilet este de 30 de lei, ele fiind sunt disponibile în avans, în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro, la magazinele URBN, Ollie Gang Shop, H2O și Uman – Pța Romană, la prețul de 30 de lei, și la intrare în seara evenimentului.

Accesul este strict interzis persoanelor sub 18 ani.

Distracție plăcută!