Flou Rege vs. Dj Al*BuDupă cum ați putut vedea și pe afiș, săptămâna viitoare, pe 24 mai, clubul bucureștean Hangover va găzdui un concert marca Flou Rege vs. Dj Al*Bu.

Deoarece aceștia se completează unul pe celălat activând în această formulă, la fel ca la o mare parte din concertele pe care le-au susținut până acum, vin împreună să vă bucure timpanele cu o masă de sunete care v-a făcut să le îndrăgiți muzica.

Accesul în sală va fi disponibil începând cu ora 21:00, realizându-se pe bază de bilet, care poate fi achiziționat de la intrare.

Pe lângă cei doi, pe scenă vor urca și alți MC-ii îndrăgiți de voi, și anume Vlad Dobrescu, Dragonu AKA 47, Chimie, Bean și Bocaseca.

E de ajuns să citiți numele celor care vor fi „protagoniștii” concertului ca să vă dați seama că seara de 24 mai va fi una plină de muzică de calitate. Alte detalii despre eveniment găsiți aici.

În altă ordine de idei, Flou Rege și Dj Al*Bu vor ajunge și la Iași, la scurt timp după evenimentul menționat mai sus, fiind invitații lui Chimie. Aceștia vor veni în capitala Moldovei pe 29 mai în Underground The Pub.

Mergeți la concerte și susțineți mișcarea!