Cedry2k - Lansare album - Dr Tr Severin - 1102016 Inițial, acest concert ar fi trebuit să aibă loc în seara de ieri, pe data de șapte februarie. Acest lucru nu a fost posibil datorită unei probleme pe care Cedry2k a relatat-o pe pagina de Facebook a evenimentului respectiv:

 Ne cerem mii de scuze prieteni, dar datorita unei situatii fara precedent va trebui sa amanam pana JOI concertul de astazi din Severin. Si anume, azi noapte in drum spre Arad, s-a rupt planetara masinii de turneu si am ramas pe drum, langa Oradea, masina fiind nevoiti sa o ducem pe platforma pana in oras la un service.Deoarece este duminica si nu lucreaza nimeni azi, masina va fi reparata abia maine dimineata, noi fiind blocati in Oradea pana atunci.Sper sa ne intelegeti situatia si sa ne vedem cu bine JOI, pe 11.02! Doamne ajuta!

 Astfel, concertul a fost reprogramat pentru data de unsprezece februarie, în Motion Club. Intrarea va fi posibilă începând cu ora 22:00, prețul unui bilet fiind de 15 lei. Alături de Cedry2k, pe scenă vor urca Eufonic și Tecko Starr, în deschidere urmând să cânte Schelanoo.

 Dacă doriți să aflați și celelalte orașe în care Cedry2k urmează să concerteze pe parcursul timpului, vă invit să accesați acest articol.

 Distracție plăcută în cadrul concertului!