Concert Lansare album Cumicu – „16 mai” @ Cluj Napoca – 10.07.2015

După concertul de lansare pe care Cumicu l-a susținut luna trecută în capitala Republicii Moldova, iată că a venit și momentul în care orașul său natal va beneficia de un astfel de concert pentru albumul intitulat „16 mai”.

Evenimentul are loc vineri, pe data de 10 iulie în Stage Pub și artistul îi va avea ca invitați pe DJ Wicked, Ais The Chef, DJ Necs, Rapmaster, Aminda și Pegas. Pe lângă aceștia vor mai exista și alți invitați surpriză și un moment de open mic.

Mai jos aveți și o scurtă descriere preluată de pe pagina evenimentului:

O seara old school alaturi de Cumicu, care il lanseaza cel de-al 6-lea album, intitulat „16 mai” la Stage.

MC din Cluj Napoca Underground din 2004 . Primul material lansat bootleg 2004 în formula trupei ReplicaAtenție! Conținut replicit” și „Fără influențe” (nelansat). Solo din 2006 cu albumul „Indiferent”, apoi 2008 cu „În dulcele stil clasic” și „Un nenorocit”, în 2010. „C4” e un mixtape de 4 piese lansat în 2011. În luna august 2012 lansează un album alături de un alt MC din Cluj Napoca, Ais the Chef, în formula numită „Unu, Doi”. Materialul lansat de Bătrânu Records e numit „Audioteca”. Producția instrumentalelor de pe primele albume solo aparținându-i în mare parte.

Pentru a participa la evenimentul care își deschide porțille la ora 20:00 aveți nevoie de 15 RON.

Distracție plăcută!