Dragonu AKA 47 - Lansare album - Best of - Tg Jiu - 02042016 Dragonu AKA 47 își continuă turneul de concerte prin țară, următorul eveniment urmând să aibă loc pe data de 2 aprilie, în The Office Pub din Târgu Jiu. Alături de Dragonu, pe scenă vor urca Siberia și TKE, dar și Tupeu, care va cânta în deschiderea concertului. Evenimentul va începe la ora 21:00, intrarea fiind disponibilă pe baza unui bilet în valoare de 15 ron, care va putea fi achiziționat în seara respectivă, de la intrarea din club.

 Pe pagina de Facebook a acestui eveniment se regăsește un concurs, pe baza căruia puteți câștiga una dintre cele trei invitații simple pentru evenimentul respectiv, urmând regulile de participare care sunt explicate în postarea respectivă.

 De asemenea, puteți achiziționa materiale audio și vestimentare prin intermediul site-ului oficial al lui Dragonu AKA 47, printre care se numără și albumul „Best Of Dragonu AKA 47 2005-2015”, ce poate fi cumpărat la prețul de 40 lei.

 Mai multe detalii referitoare la orașele în care Dragonu AKA 47 urmează să își susțină concertele, sunt disponibile aici.

 Distracție plăcută în cadrul evenimentului!