Concert El Nino - Lansare album Alin Durerea - Constanta - 08042016 Cel de-al doilea concert din cadrul turneului de promovare al noului material semnat de către El Nino, ce se intitulează „Alin Durerea”, va avea loc pe data de opt aprilie, în clubul constănțean Heaven’s Hell. Lista de invitați este compusă din Samurai, Maich și DJ Gaga, de warm-up și afterparty urmând să se ocupe DJ Kronk și DJ Trax.

 Intrarea se va realiza pe baza unui bilet care, în avans, poate fi achiziționat la prețul de 15 lei. Astfel, acestea pot fi cumpărate astăzi sau mâine, din cadrul clubului respectiv, între orele 12:00 – 18:00. În seara evenimentului, prețul biletului va costa 20 de lei.

 Pe pagina de Facebook a evenimentului, există un concurs pe baza căruia puteți câștiga o invitație în cadrul acestui concert, dar și acest nou material semnat de către El Nino.

 De asemenea, vă informez că El Nino a lansat o nouă piesă, ce beneficiază și de un videoclip, intitulată după numele noului său album. Totodată, vă invit să verificați lista orașelor în cadrul căruia artistul respectiv va concerta pe parcursul acestei luni.

 Distracție plăcută în cadrul evenimentului!