El Nino - Lansare album Alin Durerea - Galati - 07042016 El Nino pornește turneul de concerte prin țară, începând cu orașul Galați. Astfel, primul eveniment din cadrul acestui turneu va avea loc pe data de șapte aprilie, în Club Inifity. Pe lângă artistul respectiv, pe scenă vor urca Samurai, Maich și DJ Gaga.

 După cum bine știți, El Nino lansează albumul cu numărul nouă din discografia sa, intitulat „Alin Durerea”. Astfel, acest concert reprezintă evenimentul de lansare al materialului respectiv, accesul în locație fiind posibil începând cu ora 21:30.

 Intrarea se va realiza pe baza unui bilet pe care îl veți putea achiziționa în seara respectivă, de la intrarea în club. Totodată, pe pagina de Facebook a evenimentului respectiv, există un concurs pe baza căruia puteți câștiga una dintre cele două invitații în cadrul acestui concert, dar și noul album al acesti artist.

 De asemenea, vă invit să vizionați videoclipul piesei ce poartă numele acestui album, dar și să verificați lista orașelor în care El Nino va concerta pe parcursul acestei luni.

 Distracție plăcută în cadrul concertului!