lansare-album-el-nino-si-samurai-familia-bucuresti  După cum bine știți, „Familia” este denumirea noului material discografic semnat de către El Nino și Samurai. Cei doi artiști urmează să lanseze acest album pe data de douăzeci și șapte noiembrie, în București, prin intermediul unui concert. Evenimentul se va desfășura în Silver Church, accesul fiind posibil începând cu ora 21:00. Lista de invitați este compusă din următorii artiști: Karie, Miru, Bocaseca, DJ Gaga, Spectru, Maich, Mutu și Alina. Deschiderea va fi realizată de către Nedeianu & Whozoom. Prețul unui bilet este de douăzeci și cinci de lei, acesta putând fi achiziționat de la intrarea din club, în seara respectivă.

 Pe pagina de Facebook a evenimentului există un concurs dedicat celor ce participă la concert. Prin intermediul său, puteți câștiga unul dintre cele patru albume „Familia” puse la bătaie de către El Nino și Samurai. De asemenea, vă invit să vizionați cel mai recent videoclip lansat de către aceștia doi, pentru piesa „Răbdare”. Melodia este extrasă din cadrul materialului „Familia” și este o colaborare alături de Bocaseca și Karie.

 Totodată, vă aduc la cunoștință faptul că pe data de doi decembrie, cei doi emcees vor lansa noul material și în Craiova. Acestea fiind spuse, vă doresc distracție plăcută în cadrul concertului!