nimeni-altu-franjuri

 Actualizare 20.10.2016: Concertul de lansare din București stabilit pentru mâine a fost amânat, după cum aflăm de pe pagina de facebook a artistului:

 Concertul de lansare din București programat pentru mâine a fost amânat, la fel și cele din țară, încă lucram la album. Le vom reprograma după ce vom edita albumul

 Invitații pe albumul FRANJURI sunt : eTas , Dedey , Dspekt , Ghismo , Fanas , Molie , Uncle San, Dj Sic 13th, sek93 ! Mulțumim artiștilor ce ne-au ajutat la realizarea acestei capodopere. Suntem mândri de voi, bravo! Mulțumim tuturor pentru răbdare și înțelegere. Sănătate!

 Încă din luna aprilie a acestui an, ați putut afla că un nou material semnat de către Keri & Nimeni Altu’ urmează să își facă apariția, prin intermediul piesei care îi poartă numele, aceasta fiind intitulată „Franjuri”.

 Momentul lansării sale se apropie, astfel încât ziua de 21 octombrie va marca desfășurarea concertului de lansare în București a albumului respectiv.

 Alături de invitați precum DJ Em, Andu Toader, DJ Sic 13th, Dedey, Dspekt, Ghismo, Fanas și Molie, Keri & Nimeni Altu’ vor urca pe scena din Otto Bucharest (Magazin Cocor), care este locația evenimentului. Accesul în cadrul său se va face începând cu ora 21:00, pe baza biletului în valoare de 30 de lei.

 Cu ocazia desfășurării acestui concert, pe pagina de Facebook ce îl promovează se desfășoare un concurs la care puteți participa și voi! Mai multe informații puteți găsi aici.

 Distracție plăcută!