Omu Gnom Lansare Album Curtea de Arges 07042016 Omu Gnom va concerta pentru prima dată în Curtea de Argeș, pe data de șapte aprilie, în My Club. Evenimentul reprezintă un concert de lansare al celui mai recent material semnat de către Gnom, și anume „!?”, urmând ca pe scenă să urce și Șerbănesku, alături de Ledo & ATM. De asemenea, evenimentul va începe la ora 22:00, prețul unui bilet fiind de 10 lei.

 Pe pagina de Facebook a concertului, există un concurs prin intermediul căruia puteți câștiga orice materail solo al lui Gnom, dar și una dintre cele două invitații simple pentru evenimentul respectiv.

 Pe lângă acest concert, Omu Gnom urmează să vizeze alte cinci orașe în cadrul cărora va concerta, lista acestora fiind disponibilă aici. Totodată, vă invit să urmăriți cele mai recente videoclipuri pe care acest artist le-a lansat pe parcursul ultimului timp:

  1. Video: Omu Gnom – Printre cuvinte
  2. Video: Error – Fețe, fețe (cu Omu Gnom și Slim Rocka)

Dacă doriți să achiziționați un anumit material lansat de către Gnom, o puteți face trimițând un e-mail la această adresă: [email protected].

Distracție plăcută în timpul concertului!