Afis - Galati - Omu Gnom - 12022016 Omu Gnom își continuă turneul de concerte prin țară, motiv pentru care va susține un concert de lansare al celui mai recent material al său, pe data de 12 februarie, în Galați. Evenimentul se va desfășura în Place Pub, avându-i ca invitați pe Hawk, Ledo & ATM și Șerbănesku. Ușile vor fi deschise începând cu ora 22:00, biletul de intrare costând 10 lei.

 Dacă doriți să obțineți un material solo al lui Omu Gnom, dar și o invitație în cadrul acestui concert, vă invit să accesați pagina de Facebook a evenimentului respectiv și să participați la concursul pe care îl găsiți în acel context. De asemenea, vă informez că orice material solo al acestui artist poate fi achiziționat prin intermediul magazinului său online.

 Acestea fiind spuse, vă invit să verificați lista de concerte pe care Gnom urmează să le susțină în diferite orașe din România, pe parcursul acestui an și vă reamintesc de noul concurs pe care acesta l-a organizat. Pentru mai multe detalii, accesați acest articol.

 Vă doresc distracție plăcută în cadrul evenimentului!