Phunk B & Nerub

Concert lansare album Phunk B & Nerub - Cluj-Napoca - 28.01.2017

 UPDATE 24.01.2017: Acest concert este amânat. Phunk B transmite următoarele mesaje prin intermediul paginii sale de Facebook:

 Oameni buni din pacate sunt nevoit sa aman concertul de la Cluj vreo doua luni. Am primit o oferta de munca pe mare si voi pleca sa calc tabla un timp, asta o sa se tot intample asa ca nah. Imi doresc ca muzica pe care o fac sa sune mult mai bine si clipurile sa arate muult mai bine pe viitor de aceea.. gotta go make dat money maaan.

 Albumul va fi uploadat pe YouTube pe data de 29.01.2017.. acest aspect nu se schimba. Aparent ‘VELE’ a insemnat si imbarcarea mea.. e ciudat cum le leaga universul cateodata.

 Va salut si sa ne vedem cu bine !
Sanatate si numa’ bine !

 Știre inițială:

În cadrul unui articol anterior, vă anunțam că pe lângă dezvăluirea copertei și tracklist-ului viitorului lor material, Phunk B & Nerub au făcut publică și data lansării sale atât în mediul online, cât și cel din afara sa.

 Astfel, pe data de 28 ianuarie, în Cluj-Napoca, va avea loc concertul de lansare dedicat materialului „VELE”. Locația care va găzdui evenimentul este pubul Cypher. Alături de cei doi artiști, pe scena sa vor fi prezenți invitații lor: Gnostic, Rimezic, Cino și Grozilla.

 Accesul în cadrul evenimentului se va face începând cu ora 21:00, pe baza unui bilet în valoare de 20 de lei. La intrare va fi posibilă achiziționarea albumelor „VELE”, „Nu mi-e frică de moarte” și „Proiectul Zero”.

 Acestea fiind spuse, vă doresc distracție plăcută!