Concert Lansare album Releveu – „Mersi și scuze” @ Sibiu – 06.08.2016

 La exact trei luni distanță de la concertul de lansare pe care Releveu l-a susținut în București, acesta va susține un alt eveniment de lansare al materialului „Mersi și scuze”, în orașul Sibiu.

 Așadar, pe data de 6 august, Mircea Enescu, cunoscut sub numele de Releveu în scena de hip hop românească, va concerta în clubul Undercover Society, alături de: Magnum Cumshot, Esu, Artefact, DJ Odu și Fiul Risipitor.

  Evenimentul este organizat de Dan Suhai, cel care alături de Mircea Enescu organizează și reprezintă Meds Poetry România prin evenimentele de Slam Performance.

 Concertul va avea loc începând cu ora 22:00 în clubul sibian Undercover Society, situat în Bulevardul Victoriei, nr. 40. Pentru a putea avea acces la eveniment, organizatorii au stabilit un preț de 15 de lei, cei care participă la eveniment având o bere inclusă în acest preț.

 De asemenea, pe pagina de Facebook a evenimentului, cei de la Meds Poetry au organizat un concurs pentru cei care vor participa la concert, mai multe detalii aici.

 Distracție plăcută!