concert-sisu-tudor-lansare-album-symphonia-bucuresti  Sișu Tudor urmează să susțină un concert de lansare pentru noul său album, intitulat „Symphonia”, pe data de 9 octombrie, în București. Evenimentul se va desfășura în Berăria H, intrarea în club fiind posibilă începând cu ora 21:00. Aceasta se va realia pe baza unui bilet, pe care îl puteți achiziționa online de pe iabilet.ro și bilete.ro, iar fizic din cadrul magazinelor InMedio și Germanos, dar și din locația în care va avea loc acest concert, atât în prealabil, cât și în seara evenimentului.

 Alături de Sișu, pe scenă vor urca următorii artiști: Alex Velea, El Nino, Puya, Doddy, Rashid, Stres, Jianu, Kiara, Dragoș Miron, Karie, DJ ABS, D-Trone, Zeze Arkane și Anastasia.

 Pe pagina de Facebook a evenimentului există un concurs prin intermediul căruia puteți câștiga una din cele cinci invitații în cadrul concertului, alături de materialul „Symphonia” în format fizic, dar și cinci produse, la alegere, de pe sisutudorshop.com.

 În final, vă informez că Sișu Tudor va lansa noul său album și în Ploiești, pe data de 14 octombrie, și vă invit să ascultați patru piese extrase din cadrul materialului respectiv: „Ultimii ani”, „Un drum lung”, „Strategie” și „Generația mea”.

 Distracție plăcută la concert!