Lansare Subcarpati SUB Brasov În seara de 26 august, Subcarpați au susținut un concert de lansare, în București, pentru noul lor album intitulat „Satele Unite ale Balcanilor”. Ziua următoare, materialul respectiv a fost oferit spre a fi descărcat gratuit din cadrul site-ului acestora, dar a fost urcat și pe canalul lor de YouTube. Astfel, ascultătorii de Subcarpați din Brașov vor avea șansa de a cânta versurile pieselor din cadrul albumului, alături de artiștii respectivi, căci aceștia ajung în orașul lor pe data de 9 septembrie, pentru a susține un concert.

 Evenimentul se va desfășura la Ștrandul Codlea, pe scenă urmând să urce și Argatu, alături de grupul Cred Că Sunt Extraterestru. Biletele se pot achiziționa în avans (număr limitat), la prețul de 25 de lei, din următoarele locații:

Publick
Republicii Nr 1

Flavashop Brasov
Grigoras Dinicu Nr 2

Colaj Café
Strada Hirscher Apollonia nr. 2

 În seara evenimentului, prețul biletelor de la intrare va fi de 40 ron, accesul fiind posibil de la ora 17:00, concertul urmând să înceapă la 19:00. De asemenea, pe pagina de Facebook a acestui eveniment se regăsește următorul mesaj:

 Vom dispune de transport din Brasov spre Strandul Codlea si retur atat inainte de inceperea concertului cat si dupa terminarea acestuia.
Mai multe detalii despre transport va vom oferi in saptamana dinaintea concertului.

 Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.

 Distracție plăcută!