CarbonVara aceasta va începe cu evenimente frumoase, iar unul dintre acestea este concertul de lansare al albumului AMINI – White Edition semnat Carbon & Phane.

Chiar dacă nu a existat un turneu de promovare prin țară al albumului AMINI, acesta a reușit să se facă auzit în rândurile oamenilor care pun preț pe mesajul transmis prin intermediul muzicii.

Evenimentul menționat mai sus nu va fi o lansare propriu-zisă, ci o relansare a albumului AMINI, deoarece tracklist-ul său este același în cea mai mare parte, „adaosul” fiind reprezentat de două piese bonus – „Triumf” – care a fost lansată de curând și „Fără Frontiere”, dar și de instrumentalele tuturor pieselor.

Iată cum arată CD-ul în varianta albă:

White EditionRevenind la eveniment, acesta va fi găzduit de clubul bucureștean Fabrica, pe scena căruia vor urca SEZ și Phane, care vor susține un Beats Show Case și vor încălzi atmosfera cu piesele lor preferate din playlist-urile personale, iar apoi Jack – un tânăr emcee din Berceni care conform spuselor lui Carbon, este un tânăr plin de entuziasm. Alături de aceștia pe scenă vor fi prezenți și DJ Nasa & Zaietz – la tobe.

Accesul în sală se va face începând cu ora 22:00, pe baza unui bilet achiziționat la intrare în valoare de 20 de lei. Tot la intrare veți putea găsi și albumul AMINI – White Edition în format fizic la preț promoțional. Alte detalii legate de eveniment găsiți aici.

Rămâneți alături de BlackSheepSound fiindcă vom reveni cu un concurs pentru voi!

În final, vă îndemn să mergeți la concert, deoarece „muzica înseamnă eliberare, nicidecum îndoctrinare”!