După cum ați văzut din bannerele pe care le-am avut în prima pagină a site-ului încă de la începutul acestei luni, dar și din piesele postat de pe materialul „Hrană”, probabil deja cunoașteți faptul că Omu Gnom și DJ Undoo lucrează împreună la acest material, iar lansarea lui va avea loc mâine.

 Invitații acestui eveniment sunt: Doc, Jurjak, Muse Quartet, Psihotrop și Oliniuză, iar de animarea atmosferei de dinaintea concertului se va ocupa Slim Rocka, ca încheierea evenimentului să îi aparțină lui Nerub.

 Lansarea materialului „Hrană” va avea loc în noua locație a clubului Expirat intitulată Expriat – Halele Carol situat pe Strada Constantin Istrati, Nr. 1. Evenimentul va începe la ora 21:00, iar prețul biletului este 40 de lei, bilet ce include o copie a materialului „Hrană”.

 Pe pagina evenimentului de facebook se organizează un concurs care se află pe ultima sută de metri și vă recomandăm să participați.

 De asemenea, cei doi artiști au fost invitați astăzi la Radio Guerrilla în cadrul emisiunii Logout pentru a promova noul material, înregistrarea acestui episod îl puteți vedea mai jos: