Pe 26 noiembrie, la Atelierul de Productie veti avea parte de doua lansari, plus o aniversare Dharma Creative, care sarbatoreste 6 ani. Asadar, Praetor isi va lansa albumul sau intitulat „Restul pastreaza restul„, care vine dupa o perioada de 1 an, de la cel mai recent material al sau „Nomad„. Asadar, evenimentul „Contrast„, va fi plin de muzica buna, tocmai de aceea am ales sa publicam si programul pentru mai multe detalii privind desfasurarea evenimentului.

Program:

20 :00 Funk & Vernisaj

Evenimentul incepe cu un vernisaj gazduit de cunoscuta artista foto ANDREEA RETINSCHI, fundalul sonor fiind asigurat de Jo.E (GrooveON) in ritmuri de FUNK .

21:00 – 00:00 Reggae, Dancehall, Hip Hop + Live Acts & Lansare Album.

CHESARION & RAS.T urmati de DJ UNDOO vor incalzi atmosfera in ritmuri bine alese pentru VERITASAGA – Formula Completa! Neavand nevoie de nici o prezentare. O trupa ce a reusit sa ofere fanilor ceva unic .

+ Concertul de LANSARE ALBUM – PREATOR – “Restul pastreaza restul”

Noul album (al doilea) are influente multiple, Preator fiind el insusi un om al contrastelor si un artist versatil. Albumul ii are invitati pe :J.Yolo, Criss Blaziny, River (Australia), Drei Ros, Vescan, Redstarr (Franta), Rimshout (Suedia), Dj Undoo.

00:00 Veteran al stilului, DJ SNOW va pregati un set special: History of Drum and Bass

01:00 TONY ANTHEM & AXL ENDER (FUTURE PROPHECIES)

PSYCHOFREUD (Vikings Champion Sound )

(Ragga Jungle , Drum and Bass, Dubstep , Electro)

TONY ANTHEM – Cu un stil inovator si avangardist atat pe scena cat si in productii , reuseste cu rapiditate sa isi puna amprenta in muzica dubstep si in drum and bass cu hit-uri precum “Move Down “ sau “Fire Bun “.

Acesta da dovada si de o calitate rar intalnita la un producator , fiind un showman innascut , are pe scena o prezenta vecina cu nebunia , ce reuseste sa duca de fiecare data publicul pe culmile delirului.

AXL ENDER – Este cel ce il va dubla pe Tony ridicand show-ul dincolo de orice limita.

PSYCHOFREUD – Producator norvegian ce imbina stilul reggae cu drum and bass, un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare , promite un show ce va ramane in istorie. Cu aceasta ocazie va lansa compilatia “Vikings Champion Sound” exclusiv pentru Dharma Creative si acest eveniment.

Toate acestea culmind cu un Triplu Show in premiera, absolut de neratat!

Seara nu se opreste aici si va continua cu Freqax si Unlocka

Multe surprize si invitati speciali.

Intrare: 20 Ron (Indiferent de ora)

www.DharmaCreative.ro