Vineri, 18 Mai, Club Heaven’s Hell (Lapusneanu 192 – Fostul NORD) devine gazda concertului de lansare a albumului „Por La Arta”, semnat R.A.S.A. . Invitatii acestui eveniment vor fi LECART, SPECTRU si PHUNK B, iar de warm-up si after-party vor fi responsabili XPL si MAGOT. Evenimentul va incepe la ora 21:30 si intrarea va fi 10 lei.

R.A.S.A. (Rap Attack Street Art) a luat nastere la inceputul anului 2000 iar din 2002 activitatea lor a inceput sa se concretizeze prin aparitia pe albumul celor de la Parazitii, alaturi de Anonim, Griffo, Nimeni Altu’ si Anexa 1 pe piesa “Actiunea Instrumentalul”, piesa inclusa pe albumul Irefutabil.

A urmat o perioada in care trupa a participat la diverse festivaluri, concerte cat si albume si compilatii muzicale.

Anul 2011 a fost anul in care baietii au finalizat albumul “Por La Arta”, album care a beneficiat de lansarea oficiala pe data de 3 Mai si care contine numeroase colaborari cu artisti precum: Pacha Man, Subsemnatu, Emil Teleaga (Aforic), Bocaseca, Mistic & Exile, Gani & Liry, Fanta, Dj Limun, Exile, ILLusionist, Sexy Loops (Axes), Loopescu, Remedy, Dj Al*Bu si Dj Em.

Acest concert face part din turneul de promovare al albumului “Por La Arta”, album ce contine 18 track-uri.

Va asteptam acolo!