Pe data de 11 martie, vom avea parte in Silver Church de lansarea L.P-ului „Fuzionare (remix collabos)” semnat raku. Concertul va inepe de la orele 22:00, iar pretul unui bilet va fi de 15 lei.

Titlul materialului este inspirat de un procedeu utilizat in pictura, procedeu care seamana in efect cu cel folosit la obtinerea tabloului principal de pe prima pagina a copertei albumului, „tabloul” fiind insa, doar fotografiat pe suprafata apei.
In scoala generala raku a fost pasionat de desen si a realizat un set de lucrari, o parte din ele participand la expozitii ale elevilor in Basarabia si S.U.A.  De aici – tematica vernisajului, sugerat pe afisul de lansare.

S-a ales acest titlu, folosind semnificatia mult mai larga data termenului „fuzionare” in DEX, pentru a explica ceea ce contine albumul: versurile celor mai sonore colaborari facute de-a lungul timpului, contopite cu versuri mai rar auzite de publicul larg, franturi din perioada „Stirilor libere” si cateva linii scrise recent, pe instrumentale noi produse de Motzu si Style da Kid.