Concert Live Kulture - Macanache, Chimie, DJ Oldskull @ București - 26.02.2016

 Cei de la Live Kulture organizează pe data de 26 februarie a acestui an, la ora 21:00 în București, primul eveniment din acest an. Informații complete găsiți în comunicatele postate mai jos.

Am trecut pe la club fabrica și am inventat o retetă nouă pentru petrecerea care vine: un fresh urban de muzică bună, amestecat bine alături de rimele și flow-ul de rigoare. Cine vine? Well..pe Macanache deja îl cunoașteți, vă așteaptă pe 26 să facă mare show. Nu, nu vine cu șefu, vine cu Chimie așa că, ia-ți gașca și pregătiți-vă de gălăgie! Și pentru că am format cel mai tare grup de artiști, am decis ca DJ Oldskull să nu lipesească nici el din peisaj. Acum să fim sinceri, nici tu nu cred că ai vrea. Ne vedem pe 26 februarie, la club Fabrica!

 Prețul unui bilet în zilele premergătoare concertului este de 30 de lei, iată locurile de unde le puteți achiziționa:

Se pot cumpăra online, cu cardul, de pe linkul acesta, iar dacă dorești să efectuezi plata cash, tot ce trebuie să faci este sa alegi opțiunea „numerar” în pagina de comandă și apoi să mergi la unul din cele peste 3.000 de terminale ZebraPay sau QIWI Romania pe care le găsești în centre comerciale, magazine, spații publice, rețelele MEGA IMAGE, Penny Market, Kaufland, Profi, Shop & Go.

 Pentru că acum am împărtășit cu voi toate informațiile necesare pentru acest eveniment, nu rămâne decât să vă urăm distrație plăcută!