Newham Generals

Subfeleac și Club Midi vă prezintă:
Legendary Grime duo, made up of the two infamous MCs D Double E and Footsie.

D Double E, Footsie
(Newham Generals)
—————–
ZO w/ Bean MC & Vali Umbră (Subcarpați)
Pe Vali Umbră și Bean (MC) îi știți din trupa Subcarpați, trupă înființată pe 1 decembrie 2010. Pe lângă proiectul Subcarpați atât BeanMc cât și Vali Umbră și-au creat deja un nume pentru bucuria cu care cântă pe orice beat, dezivoltura și naturalețea de pe scenă, cât și pentru numeroasele ocazii când au rămas după concerte alături de diverși Dji pentru a continua petrecerea. Pe 7 Decembrie îi vom putea urmări pe amândoi pe ritmuri de grime și dubstep, alături de ZO.
—————–
Power Pe Vinil (Subcarpați)
Pe Power pe Vinil l-ati mai auzit in cadrul afterparty-urilor Subcarpati, unde promoveaza pe langa muzica hip-hop si Underground Folclor, piese Grime, Dubstep, Breaks, cat si productii proprii din acest areal sonor.
Pe 7 Decembrie, ZO si Power vor avea grija de muzica primului eveniment grime 100%.
—————-
Mc Agent (Unusual Suspects)
SNOW și AGENT au astfel o activitate continuă care constă în showuri săptămânale în țară și străinătate, înregistrarea de mixuri și promovarea de evenimente. Stilul de drum&bass este multi direcțional dar caracterizat prin dinamică și energie, o rețeta care încinge orice club sau festival.
Pe 7 Decembrie o să puteți auzi piesle GRIME „Burn Them Away”, „I Don’t Care ” and „War” de la Mc Agent.
—————-
Alex Chronic
Membru Urban Vision este rezindent al event-urilor desfășurate sub aceeași siglă: A Step From Dub, Bass Business, X-Mas Breakz, The Warm-UP, Skunk Predatorz Night (București), și Summer Break cât și prezențe notabile la: Gazette, Boiler Club, Reefera€™s Anniversary, StudentFest, SLR, Beatz Me! și Noise Night Life. Pune alături de artiști că: Equalizers (HB-UK), Screwface (HB-UK), Far Too Loud (Funkatech), Palotai și Ludmilla (HU), VENT și DC Breaks, Fine Cut Bodies (HU).
De data aceasta Alex vine cu un set grime/dub, nefiind străin într-ale genului.

Eveniment Facebook