Omu GnomDupă ce în cadrul evenimentului muzical theJam #3 cei ce-i urmăresc activitatea lui Omu Gnom au avut plăcerea să asiste la lansarea celui mai nou material semnat de acesta, și anume „!?”, artistul a început turneul de promovare al albumului, ajungând la Cluj pe 5 iunie, următoarele orașe de pe listă fiind Vaslui și Iași.

Vești bune pentru ascultătorii ieșeni de hip hop românesc! Sâmbătă, pe 13 iunie, Omu Gnom va susține concertul de lansare al albumului „!?” în clubul Fever.

Superstițioșii n-au de ce să se teamă, deoarece seara de treisprezece nu va fi deloc una cu ghinion, ci dimpotrivă – plină de muzică de calitate, oferită de Omu Gnom, dar și de invitații săi – Celălalt și Șerbănesku.

Alături de aceștia vor urca pe scenă și băieții de la Subasediu, dar și un tânăr MC care s-a făcut remarcat în cadrul preselecțiilor competiției Battle MC ce au avut loc la Iași luna trecută – Antiego.

Accesul în sală va fi disponibil începând cu ora 22:00, acesta făcându-se pe baza unui bilet în valoare de 15 lei ce va fi putea fi achiziționat de la intrarea în club. Tot la intrare vor fi disponibile albumelele care alcătuiesc discografia artistului, printre care și cel mai recent –„!?”.

Restul detaliilor despre acest eveniment le puteți găsi aici.