Omu Gnom si Măcel Mai Chill (LIVE BAND)

Vineri, pe 14 martie vă așteaptă în clubul bucureștean, Fabrica, un concert complet marca Omu Gnom, realizat în colaborare cu trupa live Măcel Mai Chill. Acest concert vine ca o continuare a primului concert susținut de artist în luna septembrie a anului trecut, eveniment despre care am scris o recenzie în care puteți descoperi motivele pentru care acestă formulă este una reușită și ce nu trebuie ratată.

De asemenea am postat mai jos informațiile complete despre eveniment postate de către artist și unul dintre promo-urile realizate cu ocazia acestuia.

Vă invit cu drag la un concert live din toate punctele de vedere. Am întâlnit acum ceva vreme niște instrumentiști excelenți cu care am demarat un proiect de live numit: Măcel Mai Chill și care sună într-un mare fel. Am avut anul trecut în septembrie un mare show și cei care au fost acolo, știu despre ce vorbesc când spun că sună foarte bine.
Pe 14 martie vă invit în club Fabrica din București la un concert ce se anunță excepțional.

Trupa cu care mă reprezint reciproc este formată din:
Voce: Omu Gnom, Andrei Atm Triculescu
Tobe: Luca Sfura
Bas: Costi Grigore
Chitara: Robert Cristian Moraru
Saxofon: Clara Mitola

O să avem niște invitati de excepție:
Voce – Ateliere de creatie – brigada rep o să fie prezentă să dăm pe goarnă bucăți live de pe „Program de lucru
Pian – Mischa Simeonov – unul din cei mai buni pianiști pe care i-am văzut vreodată live. Este un adevărat artist și solo-urile lui sunt mai mult decât fascinante. O să vină să ne ajute pe câteva bucăți și credeți-mă o să rămâneți mască de ce poate să facă omul acesta.
Vioara – Balabaș Mihai – el a adus savoarea instrumentalului de la Limpede fiind unul din cei mai talentați violonițti. O să băgăm câteva bucăți împreună care sună într-un mare fel.
La vioară o să fie prezentă și Marina Pîngulescu care o să dea o savoare specială anumitor piese.
Violoncel – Corina Ciuplea – a fost prezentă alături de Mihai și la concertul din septembrie unde a iesit un live la Metehne magistral. Este o artistă desăvârșită și mă bucur că am prilejul să colaborăm.
O să avem la spectacol un instrument inedit. Se numește Didgeridoo și cu ajutorul lui Dima Radu o să completeze două bucăți intr-un stil original.
Warm Up și After Party – ENIGO – un tânăr talentat care va încălzi atmosfera cu piese bine alese.

Mulțumesc tuturor invitaților și vă recomand să vă rezervați seara de vineri 14 martie pentru a ajunge la acest concert.
Intrarea este 15 ron și se face de la orele 21:00.

Să ne găsim cu bine!
Dau cu pace!

)