Gnom

Vă invit cu mare drag vineri pe 20 septembrie în Fabrica la un show live în toată puterea cuvântului. Repet de ceva vreme cu o trupă de instrumentiști și o să interpretăm și reorchestram piese de pe „Ai grijă să n-ai griji/Nu uită să nu uiți” plus ceva surprize. O să avem și invitați pe măsură și instrumentiști și în arta rimelor.

Primul invitat este un adevărat artist în artă cuvintelor, un pionier al genului și geniului liric în România: Norzeatic!
Cel de-al doilea invitat este o invitată, pe numele ei: Clara Mitola care ne va acompania pe câteva piese cu sunete formidabile din saxofon!
Al treilea invitat este Enigo. Este un băiat care se pricepe să mixeze bine piese bune și este perfect pentru Warm Up și After
Party!
Al patrulea invitat este unul dintre cei mai buni MC din România. Reprezintă Cast și îmi este coleg în Ateliere de creație, vorbesc despre omul meu Celălalt.
Următorii invitați sunt doi muzicieni foarte buni care vor urcă împreună pe scenă pentru a ne încânta urechile cu instrumente de excepție. Este vorba de Corina Ciuplea la violoncel și Mihai Balabas la vioară.

Al șaptelea invitat este un MC foarte bun care dă pe goarnă într-o engleză impecabilă. Numele lui este Vapor.

Să ne găsim cu bine! Pace!

Ora: 21

Suport: 15 lei

Eveniment Facebook

Vă prezentăm mai jos și un promo al evenimentului.